Onni on vanheta varautuen

Kampanja on päättynyt ja arvonnan voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kaikkea ei voi elämässä ennakoida, mutta monia asioita voi. Aloita vanhuuteen varautuminen kampanjan aikana ja osallistu samalla arvontaan! Ohjeet löydät alta.


Nainen katsoo kiikareilla
Hoida kuntoon ainakin nämä -ikoni

1. Tunnista lähtötilanteesi

Voit varautua vanhuuteen monella tavalla. Kaipaatko tukea asiakirjojen laatimiseen, talouden tai asumisen suunnitteluun, vai kenties terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoon? Tee varautumisen testi, niin tiedät lähtötilanteesi paremmin. Siirry sen jälkeen tekemään varautumisen tekoja ja suunnitelmia.

Asiakirjat -ikoni

2. Aloita varautuminen

Osa varautumisen toimenpiteistä on pidempiaikaisia ja kestää läpi elämän kuten oman terveyden ylläpito ja vahvistaminen. Sen sijaan esimerkiksi oikeudelliset asiakirjat voi laittaa tarvittaessa kerralla kuntoon. Oli kyseessä sitten nopea tai pidempi prosessi, voit aloittaa jo tänään! Käytännön ohjeita ja vinkkejä löydät alta.

Mummi ja lapsenlapsi kävelevät tiellä
Mummilla sylissään lapsenlapsi, seisovat pellon laidassa

Arvonnan säännöt

Arvomme kaikkien yhteystietonsa jättäneiden ja varautumistekonsa ilmoittaneiden kesken yhteensä 10 kpl lahjakortteja (kortin arvo 50 euroa).

Lahjakorttien arvonta suoritetaan kampanjan päätyttyä 18.10.2020 jälkeen. Voittajille ilmoitetaan asiasta sähköpostitse lokakuun loppuun mennessä.

Arvonnan järjestää Vanhustyön keskusliitto, arvontaan voi osallistua 21.9–18.10.2020 välisenä aikana.

Liitetiedosto -ikoni

3. Jaa varautumistekosi meille

Nyt olet kenties hieman paremmin varautunut tulevaan! Innostiko sivusto sinua tekemään jonkin konkreettisen varautumisteon? Jaa tekosi twitterissä aihetunnisteella #varauduvanhuuteen ja tägää meidät mukaan @vanheneminen. Voit kertoa meille tekosi myös alla olevan lomakkeen kautta – yhteystiedot jättämällä osallistut samalla arvontaan. Arvonta-aika on päättynyt 18.10 ja lahjakortit on jaettu voittajille. Voit silti jakaa varautumistekosi meille, jos haluat.

    Etkö tiedä mistä aloittaa?

    Tilaa tästä maksuton, viiden teeman kurssi vanhuuteen varautumisesta suoraan sähköpostiisi. Kurssitehtävien avulla saat tärkeimmät varautumiskeinot haltuusi, eikä sinun tarvitse etsiä tietoa itse. Voit aloittaa kurssin koska vain ja edetä omaan tahtiisi! Lue lisää sähköpostikurssista.

    “Kurssi antoi paljon konkreettista tietoa ja vinkkejä keskeisiltä elämänalueilta. Se ylitti odotukseni.”