Sähköpostikurssi -ikoni

Verkkokurssi

Vanhempi pariskunta tietokoneella
Kuva: Ilkka Vuorinen

Kiinnostaako vanhuuden ennakointi, mutta et tiedä mistä aloittaisit? Maksuton verkkokurssi tarjoaa kootusti tietoa ja tehtäviä tukemaan omannäköistä tulevaisuutta.

Vanhuuteen varautumisen verkkokurssi perustuu vanheneminen.fi -sivuston aineistoihin, joista on pureskeltu valmiiksi tiivis kokonaisuus. Kurssi toteutetaan itseopiskeluna – pääset pohtimaan tulevaisuuden toiveita ja mahdollisuuksia yksin tai läheisten kanssa.

Voit aloittaa kurssin vaikka heti ja käydä kirjeet läpi haluamassasi tahdissa. Siirry suoraan kurssiin tästä

Tilaa kurssi itsellesi

Voit myös halutessasi tilata kurssikirjeet suoraan sähköpostiisi. Tilattava kurssi etenee kahden viikon välein.

Kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä kerättäviä sähköpostiosoitteita ei käytetä muihin tarkoituksiin. Voit keskeyttää kurssin milloin tahansa.

Palautetta verkkokurssista:

”Kurssi antoi paljon konkreettista tietoa ja vinkkejä keskeisiltä elämänalueilta. Se ylitti odotukseni.”

”Saatoin kurssiaikana aloittamani asiakirjat, kuten hoitotahdon ja testamentin loppuun, sekä vein hoitotahdon OmaKantaan. Olen myös keskustellut omaan ikääntymiseen liittyvistä asioista enemmän ystävieni kanssa. Testissänne etenin aloittelijasta supersankariksi.”

Varautua voi myös ryhmässä

Varaudu vanhuuteen -ryhmämallin avulla voit käsitellä vanhuuteen varautumisen teemoja erilaisissa ryhmissä. Oman tulevaisuuden pohtimisessa on mielekästä päästä jakamaan ajatuksia toisten, ehkäpä vertaisten, kanssa.

Ryhmämalli sopii niin vapaaehtoisten kuin ammattilaistenkin käyttöön. Oppaasta löydät kattavat ohjeet ryhmätapaamisten suunnitteluun, sekä erilaisia tehtäviä ja keskustelunaiheita, joilla aktivoit ryhmää. Tietoiskuvideot ja valmiit diat johdattelevat kuhunkin aiheeseen.
Tutustu ryhmämalliin

Katso myös: Verkkokurssi Innokylässä