Kirjavinkit -ikoni

Ryhmämalli

Ryhmä keskustelemassa kahvikupit kädessään

Varaudu vanhuuteen -ryhmämallin avulla voit käsitellä vanhuuteen varautumisen teemoja erilaisissa ryhmissä. Malli sopii niin vapaaehtoisten kuin ammattilaistenkin käyttöön. Ryhmänohjaajat voivat valita eri teemoista ryhmäänsä parhaiten sopivia aiheita.

Miten ryhmämalli toimii?

Varaudu vanhuuteen -ryhmämalli perustuu Vanheneminen.fi -sivuston sisältöihin. Voit ottaa ryhmämallin heti käyttöön, vaikka sivusto ei olisi sinulle ennestään tuttu. Ryhmänohjaajan oppaasta löydät kattavat ohjeet ryhmätapaamisten suunnitteluun ja toteuttamiseen.
Lataa opas tästä

Kunkin tapaamisen aluksi ryhmänohjaaja pitää osallistujille tietoiskun, jota varten olemme luoneet valmiit diaesitykset. Esitysten muistiinpanokentässä on tietoiskun vetäjälle lisätietoja. Tietoisku-diat

Ryhmämallia pilotoidaan Kuopiossa

Kuopion kansalaisopistossa järjestetään 27.10–1.12.2020 ryhmämalliin perustuva kurssi Ei huolta huomisesta vai viisaasti ennakoiden? Sinäkin voit ottaa ryhmämallin vapaasti käyttöön omassa organisaatiossasi tai oppilaitoksessa.

Palautetta kurssista:

”Useamman kurssilaisen suusta nousi esiin, että ryhmämalli on hyvä, pääsee jakamaan tietoja ja saamaan uusia näkökulmia. Useat tiesivät sivuston sisällöstä jo paljonkin, mutta kokivat että ryhmä tuo siihen vielä paljon lisää”.

Kuulisimme mielellämme palautetta ja kokemuksia ryhmämallin käyttöön liittyen. Ota meihin rohkeasti yhteyttä myös, jos sinulla herää mitä tahansa kysymyksiä. Yhteystiedot

Ryhmämalli Innokylässä

Varaudu vanhuuteen -ryhmämalli löytyy myös Innokylästä. Tutustu lisää