Kirjavinkit -ikoni

Ryhmämalli

Ryhmä keskustelemassa kahvikupit kädessään

Varaudu vanhuuteen -ryhmämallin avulla voit käsitellä vanhuuteen varautumisen teemoja erilaisissa ryhmissä. Malli sopii niin vapaaehtoisten kuin ammattilaistenkin käyttöön. Ryhmänohjaajat voivat valita eri teemoista ryhmäänsä parhaiten sopivia aiheita.

Miten ryhmämalli toimii?

Varaudu vanhuuteen -ryhmämalli perustuu Vanheneminen.fi -sivuston sisältöihin. Voit ottaa ryhmämallin heti käyttöön, vaikka sivusto ei olisi sinulle ennestään tuttu. Ryhmänohjaajan oppaasta löydät kattavat ohjeet ryhmätapaamisten suunnitteluun ja toteuttamiseen.
Lataa opas tästä

Kunkin tapaamisen aluksi ryhmänohjaaja pitää osallistujille tietoiskun, jota varten olemme luoneet valmiit diaesitykset. Esitysten muistiinpanokentässä on tietoiskun vetäjälle lisätietoja. Tietoisku-diat

Ryhmämallia pilotoidaan Kuopiossa

Kuopion kansalaisopistossa on alkamassa 27.10.2020 ryhmämalliin perustuva kurssi Ei huolta huomisesta vai viisaasti ennakoiden? Sinäkin voit ottaa ryhmämallin vapaasti käyttöön omassa organisaatiossasi tai oppilaitoksessa.

Kuulisimme mielellämme palautetta ja kokemuksia ryhmämallin käyttöön liittyen. Ota meihin rohkeasti yhteyttä myös, jos sinulla herää mitä tahansa kysymyksiä. Yhteystiedot