Sähköpostikurssi -ikoni

Sähköpostikurssi

Vanhempi pariskunta tietokoneella
Kuva: Ilkka Vuorinen

Kiinnostaako vanhuuteen varautuminen, mutta et tiedä mistä aloittaisit? Tahdotko tietoa ja tehtäviä tukemaan omannäköistä tulevaisuutta, suoraan sähköpostiisi?

Vanhuuteen varautumisen sähköpostikurssi on maksuton ja sen voi aloittaa koska vain. Saat kurssiviestit suoraan sähköpostiisi. Kurssi etenee kahden viikon välein, mutta voit tutustua aiheisiin ja tehdä tehtäviä omaan tahtiisi.

Tervetuloa kurssille jo tänään!

Kurssi perustuu vanheneminen.fi -sivuston aineistoihin, joista on pureskeltu valmiiksi tiivis kokonaisuus. Kurssi toteutetaan itseopiskeluna – pääset pohtimaan tulevaisuuden  toiveita ja mahdollisuuksia  yksin tai läheisten kanssa.

Kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä kerättäviä sähköpostiosoitteita ei käytetä muihin tarkoituksiin. Voit halutessasi myös keskeyttää kurssin milloin tahansa.

Palautetta kurssista:

“Kurssi antoi paljon konkreettista tietoa ja vinkkejä keskeisiltä elämänalueilta. Se ylitti odotukseni.”

”Saatoin kurssiaikana aloittamani asiakirjat, kuten hoitotahdon ja testamentin loppuun, sekä vein hoitotahdon OmaKantaan. Olen myös keskustellut omaan ikääntymiseen liittyvistä asioista enemmän ystävieni kanssa. Testissänne etenin aloittelijasta supersankariksi.”

Kiinnostaako sinua vanhuuteen varautuminen ryhmässä?
Tutustu ryhmämalliin!
Sähköpostikurssi Innokylässä